Het Stroomt Journal

Editie 2008.03

~ Stroomt huishoudelijk

De managende mannen van Stroomt Stroomt

Nieuws

Op 1 oktober is een nieuwe periode begonnen voor Stroomt. Iwan en Maarten gaan met z'n tweeën verder met Stroomt. Melle en Edwin gaan na goed overleg hun eigen weg.

Stroomt is de startfase definitief voorbij. In vijf jaar is Stroomt gegroeid tot een bedrijf met een gevestigde naam en een uitgebreide klantenkring. Er zijn collega's bijgekomen en we hebben uiteenlopende en boeiende opdrachten achter de rug en in het vooruitzicht! Kortom, Stroomt is volwassen geworden.

Wij zijn niet alleen nog maar gedreven professionals, maar daarnaast ook hardwerkende managers. Zoals dat vaker gaat, blijkt na de startfase dat vier managers nu te veel van het goede is.

Nieuwe fase

De volgende groeifase van Stroomt vraagt om een andere organisatie. Met z'n tweeën is het sneller schakelen en hebben we meer slagkracht. Daarom gaan alleen Maarten en Iwan verder met Stroomt. Edwin en Melle ronden hun projecten af en slaan nieuwe wegen in.

Net als Iwan en Maarten zien Edwin en Melle overigens volop kansen voor het bedrijf. Maar er moest nu eenmaal een verdeling worden gemaakt, en na goed onderling overleg is er een nieuwe situatie, waar we alle vier tevreden over zijn.

Wat gaat er voor jou veranderen?

Eigenlijk niets. Stroomt blijft dezelfde opdrachten uitvoeren en gaat door op dezelfde weg. De taken van Melle en Edwin worden overgenomen door een andere Stroomter. Nu, na 1 oktober is Stroomt nog steeds een sterk bedrijf, op weg naar een sterk merk. Het hele Stroomt team gaat met volle kracht vooruit. En Iwan en Maarten staan daarin met plezier voorop.

 

Groeten,
Edwin, Iwan, Maarten en Melle

Wanneer er een nieuwe uitgave uitkomt melden we dat per mail. Op de hoogte blijven?

Geen interesse meer? Laat dat even weten, dan verwijderen we je uit de verzendlijst.

Ook voor andere zaken kun je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

Bezoek ook onze site:
www.stroomt.com