Het Stroomt Journal

Editie 2009.02

~ Stroomt huishoudelijk

Sneak preview nieuw logo

Nieuwe naam, nieuw gezicht

Op 1 januari 2010 staat Informatiehuishouding niet meer onder Stroomt. Vanaf die datum heten we voluit Stroomt Interactions!

Hoe, wat, waar?

Hoe, wat, daar!

We kunnen lang en breed uitleggen waarom we ooit hebben gekozen voor 'informatiehuishouding'. Maar het gaat er uiteindelijk om dat de term 'interactions' al een tijdje veel beter bij ons past. Wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we te werk gaan, wat we leuk vinden, het gaat allemaal om interacties. Met mensen!

Onze klanten met hun klanten. Onze klanten met ons. Wij met projectcollega's en vakgenoten. Die interacties staan voor ons centraal en zijn het uitgangspunt voor ons werk. Dat een belangrijk deel van dat werk, interactie-ontwerp, ook in de naam zit opgesloten is natuurlijk niet voor niets.

Nieuw logo

Een nieuwe naam leidt als vanzelf tot een nieuw logo. Vanaf 1 januari 2010 vind je Stroomt en Stroomters achter een nieuw gezicht. Laat ons weten wat je ervan vindt!

Nieuw logo

~ Waar zijn we mee bezig?

MVO Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO Nederland helpt ondernemers om de kansen die MVO biedt te benutten; kansen om duurzame producten in de markt te zetten, maar ook kansen voor energiebesparing of het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers.

De afgelopen weken zijn Jonathan en Iwan bezig geweest om MVO Nederland te helpen met hun nieuwe online strategie. Daarbij werd gekeken welke rol MVO Nederland online zal gaan spelen en hoe zich dat uit in alle online activiteiten.

Stroomt over de grenzen

Stroomt over de grenzen

Volgend jaar gaat Stroomt seminars organiseren buiten Nederland. Maar ver daarvoor waren we al internationaal bezig. Het begon enkele jaren geleden natuurlijk met onze klant Universiteit van Antwerpen in BelgiŽ. Het meest recente wapenfeit is het gebruik van ons ontwerp voor Beter Horen door haar zusterorganisaties in Frankrijk en ItaliŽ.

Jonathan spreekt

Agenda

Jonathanís paper is geaccepteerd voor het prestigieuze CHI 2010 in Atlanta, VS. Op dit evenement komen alle frontrunners op ons vakgebied samen. We zijn natuurlijk trots dat Stroomt in de persoon van Jonathan zich hier kan presenteren.

Het is ook nog niet zo lang geleden dat Jonathan heeft gesproken op EuroIA 2009 (waar IA staat voor Information Architecture). Een kort stukje hierover staat op zijn blog.

Op onze website vind je recent werk.

Wanneer er een nieuwe uitgave uitkomt melden we dat per mail. Op de hoogte blijven?

Geen interesse meer? Laat dat even weten, dan verwijderen we je uit de verzendlijst.

Ook voor andere zaken kun je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

Bezoek ook onze site:
www.stroomt.com